descarcare

Avantajele produselor de tip spy dintr-un showroom

Indiferent ca doresti sa instalezi sisteme de supraveghere pentru monitorizarea afacerii, pentru  inregistrarea dovezilor in cazul incidentelor in trafic sau pentru siguranta copilului tau, produsele de tip spy achizitionate dintr-un showroom au o serie de avantaje fata de alte produse similare, cumparate de la producatori independenti.

Garantia si manualul de instructiuni

Produsele oferite de ISRO Solutions beneficiaza de garantie si de un manual clar de instructiuni, usor de folosit. Daca echipamentul de supraveghere se deterioreaza sau are un defect de fabricatie, atunci personalul din showroom va lua cea mai buna decizie: fie obiectul va fi inlocuit, fie va fi trimis la producator, pentru reparatii, daca se afla in perioada de garantie. Produsele furnizate de particulari, pe siteuri de tranzactii online nu beneficiaza de garantie si daca apar probleme, vanzatorul nu se angajeaza sa schimbe produsul.

Testarea produselor

In showroom, personalul calificat sta la dispozitia clientului cu explicatii detaliate si cu toate informatiile neccesare pentru ca acesta sa inteleaga exact cum functioneaza aparatul pe care si-l doreste. De asemenea, toate functiile suplimentare pe care le au echipamentele de supraveghere pot fi testate intr-un mediu sigur, iar clientul se asigura ca produsul pe care il va cumpara functioneaza la parametrii optimi.

In comparatie, vanzatorii particulari care ofera produse similare in conditii externe unui showroom, pe strada sau in alte locuri publice, nu au nici timpul necesar si nici dorinta de a prezenta in mod amanuntit cum functioneaza echipamentul.

Siguranta oferita de o firma cu reputatie

ISRO Solutions este unul dintre cei mai importanti distribuitori, integratori si furnizori de tehnologii de securitate pentru piata romaneasca si cea est-europeana.

Tehnologia oferita de ISRO este destinată persoanelor juridice, detectivilor particulari, companiilor de securitate si agentiilor guvernamentale, dar este accesibila si persoanelor civile. Magazinul din apropierea statiei de metrou Aviatorilor este cel mai mare de acest tip din Romania iar personalul calificat va asigura discretie totala, alaturi de cele mai bun sfaturi si recomandari.