IP robot 2 300

Camerele IP cu rotatie PAN si TILT

Discutiile despre globalizare,  depasirea granitelor si usurarea comunicarii prin progresul tehnologiei  nu ne sunt straine, le traim in fiecare zi. Putem pastra legatura cu cei din jurul nostru in orice moment, fara sa fie necesara apropierea geografica.

Preferam sa avem posibilitatea de miscare, fara a pierde legatura cu zona noastra de interes. Lumea in care traim este tot mai dinamica, ne cere sa fim in mai multe locuri deodata si sa luam deciziile cat mai repede. Acest lucru este posibil in momentul in care dispunem de toate  informatiile necesare. Ne place, ne dorim sa stim ce se intampla in jurul nostru, fie ca este vorba despre afacerea proprie, fie ca vorbim despre siguranta casei noastre si a celor dragi.

Ne poate ajuta tehnologia sa fim mereu informati si dinamici? Sigur ca da.  Iata un exemplu: camerele IP. ISRO Solutions ofera posibilitatea achizitionarii unor astfel de camere. Acestea se conecteaza in retea, se configureaza si pot fi accesate de oriunde din lume, pe calculatorul dumneavoastra sau de pe telefon.

Modelul pe care l-am analizat este un IP Robot 2. Are un design simplu, prietenos, forme circulare, pentru a asigura o functionalitate cat mai buna. Camera se roteste atat vertical, cat si orizontal, la aproximativ 270 de grade. Nu aveti nevoie de DVR, nu sunteti limitat la a stoca datele in acelasi loc in care ati amplasat camera. Are si posibilitatea utilizarii wireless, nu va mai incarcati spatiul cu cabluri. Configurarea nu este dificila, dar pentru cei care nu sunt cunoscatori ai domeniului, va oferim consiliere in acest sens online, telefonic  sau daca ne vizitati la sediul nostru din Bucuresti.

Puteti  accesa specificatiile tehnice ale dispozitivului aici.

Leave a Reply