Ce sursa de alimentare folosesc produsele noastre? – Partea a doua

In ultimul articol am vorbit despre dispozitivele spy din showroom care functioneaza pe baza de alimentare continua. Acestea sunt de regula camuflate in obiecte simple, se aseaza pe birou sau se prind de perete si sunt destinate unei  activitati de supraveghere mai statice.

In acest articol vom vorbi despre dispozitivele spion care se folosesc ca sursa de alimentare bateriile reincarcabile.  Putem spune ca in showroom-ul nostru exista nenumarate exemple de astfel de produse. Cei care lucreaza in domeniul investigatiilor si actioneaza frecvent sub acoperire  au nevoie de libertate in miscare, de a se comporta natural chiar si atunci cand “joaca un rol”, iar sub hainele lor se afla adevarate sisteme de inregistrare.  Acesta este si motivul pentru care incercam sa gasim solutii adaptate fiecaror cerinte.

Produsele profesionale sunt prevazute cu baterii mai rezistente si cu o capacitate mult mai mare. Unele detin extensii menite sa prelungeasca durata de functionare a aparatului cu cateva ore.

Pentru ca lista este mai lunga si puteti oricum studia produsele noastre profesionale direct pe site, vom lua doar doua exemple diferite.

Sistemul DVR (PV – 500 L2) cu camera nasture CM Bu-18 – pentru inregistrare audio – video.

PV 500 L2

PV 500 L2

CM Bu - 18

CM Bu – 18

Camera se conecteaza la DVR si se alimenteaza de la acesta. DVR-ul este prevazut cu o baterie baterie interna, reincarcabila, lithium polymer, ce asigura o inregistrare de pana la 150 de minute de inregistrare continua. Fiind prevazut si cu functia de detectie la miscare, cea care permite activarea inregistrarii atunci cand este activitate in incapere, bateria poate sa tina mai mult.

Reportofonul profesional Tiny A46

Tiny A 46

Tiny A 46

Cand vorbim de inregistare audio, caracteristicile sunt putin diferite, asa cum este in cazul acestui produs rusesc, de la Tiny: pana la 25 de ore inregistrare continua, 4 zile cu activare vocala. Daca este pus in stand by, adica daca este activata functia de detectie vocala sau daca este programat sa inregistreze de la o anumita data, aparatul subtire de doar 5 mm poate sa reziste pana la 2 luni.

De-a lungul activitatii noastre, am invatat tot mai multe despre acest domeniu si despre clientii nostri.  Atfel, am incercat sa imbunatatim unele produse, sa realizam integrari menite sa optimizeze durata de functionare intre doua incarcari.

Spre exemplu, am realizat aceasta integrare: Microfon GSM cu baterie extinsa.

Este vorba despre un microfon GSM, care functioneaza pe baza unei cartele SIM ce se intoduce in interior. In mod normal, durata de viata a bateriei unui astfel de produs este de aproximativ 3-4 ore, in timp ce aceasta integrare poate oferi pana la 10 ore de functionare continua. Mai mult, modul in care a fost conceput in laboratorul nostru va permite sa-l atasati de diverse suprafete, in locuri cat mai ascunse, cum ar fi: sub masa, sub raftul de la biblioteca, sub un birou, in dulap etc.

Integrare Microfon GSM

Integrare Microfon GSM

 

Produsele care nu fac parte din categoria celor profesionale sunt, evident, mai ieftine. Durata de viata a bateriei nu este atat de indelungata, dar este suficient pentru a surprinde ceea ce trebuie.

Desigur, unul dintre lucrurile pe care le spune des colegul nostru de la tehnic este: “Niciun produs nu este la fel cu celalalt cand vorbim despre baterie. In valoare absoluta, o baterie nu este la fel ca si cealalta de la acelasi model.

Ca sa nu mai vorbim despre producatori diferiti, care incearca sa vanda intr-un volum cat mai mare si cu cat mai putine resurse”. Tocmai de aceea testam tot ce primim si verificam ca aceste produse se ridica la nivelul la care ar trebui. In acest sens, un pret mai mic gasit in alta parte nu inseamna ca vorbim despre aceeasi calitate.

 

 

 

 

 

Leave a Reply