Ce sursa de alimentare folosesc produsele noastre? – Prima parte

Pentru cei care au nevoie de un produs pentru munca sub acoperire, fie ca vorbim despre profesionisti sau persoane care nu fac parte din domeniul investigatiilor, una dintre caracteristicile importante de luat in calcul este…

Sursa de alimentare a dispozitivului.

Pentru ca o mare parte din dispozitivele prezente la  showroom  sunt  folosite in deplasare, intr-o munca dinamica, este important sa stim cat de mult ne putem baza pe baterie.

Cand vorbim despre sursa de alimentare, in showroom-ul nostru exista aceste variante:

  1. Alimentare continua
   alimentare continua

   Alimentarea de la priza este continua

    

  2.  Alimentare pe baza de baterie externa sau interna
1000x1000

Unele dispozitive detin extensii de baterii.

Vom vorbi despre prima varianta, care se refera la alimentarea de la priza si este  destinata produselor care nu trezesc suspiciune daca ar fi conectate la o astfel de sursa. Ar fi cam ciudat sa vedem un pix cu camera ascunsa sau un ceas de mana prevazute cu niste fire lungi care sa conecteze dispozitivul la o alimentare fixa.

Este evident ca pentru o munca ce necesita mobilitate, produsele cu alimentare continua nu sunt eficiente.  Dar, daca vorbim despre supravegherea unei incaperi, a unui spatiu privat, aceasta categorie de dispozitive sunt recomandate. Spre exemplu, daca dorim sa aflam, la sfarsitul zile,  cum s-a comportat bona cu copilul nostru sau daca au existat intrusi in spatiul nostru privat, un ceas de birou sau de perete cu camera ascunsa pot fi solutii foarte potrivite.

Ceas de birou cu camera ascunsa

Ceas de birou cu camera ascunsa

Ceas de perete cu camera ascunsa

Ceas de perete cu camera ascunsa

La acesta am adauga  dispozitive integrate in obiecte simple, cum ar fi doza electrica, un radio sau televizor, o cafetiera si multe altele, pe care le puteti studia pe site-ul nostru.

Doza electrica spy

Doza electrica spy

Cafetiera cu camera spy

Cafetiera cu camera spy

Televizor cu camera ascunsa

Televizor cu camera ascunsa

Avantajul major al acestui tip de alimentare este functionarea continua, nefiind necesar sa reincarcati produsul ori de cate ori se termina bateria. In acest fel aveti asigurarea ca nu pierdeti niciun moment important.  O limitare este legata de memoria aparatului, in sensul ca daca acesta are o capacitate redusa de stocare, produsul nu va putea inregistra continuu, pentru ca, normal, nu va mai avea unde sa salveze datele obtinute. In principiu, produsele noastre folosesc memorie pe baza de card si suporta carduri de pana la 16 sau 32 GB, ceea ce presupune o functionare indelungata.

Alte produse care folosesc alimentarea continua sunt cele pe care le puteti folosi in autoturism. Camerele auto sunt prevazute cu un cablu special pentru conectarea la bricheta masinii, iar acest microfon GSM este conceput pentru a fi legat la sistemul electric al masinii.

Microfon GSM pentru masina

Microfon GSM pentru masina

DVR Auto cu alimentare la bricheta masinii

DVR Auto cu alimentare la bricheta masinii

Un lucru este clar: domeniul investigatiilor si a activitatii sub acoperire este unul complex. Nu vorbim despre o strategie generala pentru fiecare caz. De regula, fiind vorba despre interactiunea cu oameni, solutiile difera de la o situatie la alta, iar acest lucru se reflecta si in gama variata de produse de spionaj. Asadar, unele sunt potrivite pentru cazul cu care va confruntati, altele nu. Ramane sa decideti dumneavoastra ce tip de dispozitiv doriti sau, dupa cum este in cazul nostru, ne puteti vizita in showroom-ul nostru pentru mai multe sfaturi tehnice.

Investigatii

Leave a Reply