ceas multifunctional

Ceas multifunctional

Traim intr-o lume agitata, in continua miscare. Pentru a putea realiza tot ceea ce ne propunem, suntem nevoiti sa alocam activitatilor zilnice timpul minim necesar. Suntem inconjurati de deadline-uri, ne stabilim prioritati, jonglam cu programul nostru, in asa fel incat sa ne putem atinge scopurile.

Astfel, timpul este un element esential. Este un cost care se ia in considerare in aproape orice domeniu. Un proiect presupune, pe langa realizarea lui efectiva, esalonarea pe activitati cuantificate in functie de orele pe care le petrecem pentru a le duce la bun sfarsit. Inainte de a incepe orice demers, trebuie sa analizam problema si sa stabilim durata lui. Astfel, un client va fi interesat sa stie, pe langa aspectele legate de partea financiara, in cat timp va primi produsul finit.

De cate ori n-am avut, fiecare dintre noi, problema ca timpul trece prea repede cand ne simtim bine si extrem de greu atunci cand suntem nerabdatori? De cate ori n-am dat nervosi din picior ca mai sunt zece minute pana sa plecam acasa, iar ceasul parca s-a oprit din loc? Sau sa nu putem dormi noaptea stiind ca a doua zi plecam in excursie, iar dupa ce pornim la drum, zilele, orele sa zboare pe nesimtite?

Asadar, e clar, timpul, fie el si o conventie, exista in viata noastra. Purtam ceasuri de mana, le avem la telefon, la metrou, la calculator, pe birou. Pentru cei care nu au sau doresc sa-l inlocuiasca, ISRO Solutions va recomanda un produs mai special. Este vorba despre un ceas multifunctional, care, pe langa faptul ca va arata cat este ora si are posibilitatea setarii unei alarme(care sa va aminteasca daca ati depasit un dedline), detine si alte functii: inregistare video, audio, realizare fotografii. Mai mult, telecomanda va ajuta sa-l folositi de la distanta, iar detectorul de miscare surprinde momentele in care este bine sa inceapa inregistrarea. Este usor de folosit, are autonomie mare si un design simplu.

Pentru o prezentare mai detaliata, intrati aici!

Leave a Reply