produse spion profesionale

Cele mai bune camere de supraveghere, folosite de profesionisti

Profesionistii care muncesc sub acoperire au nevoie de instrumente performante, adaptabile la cerintele si rigorile unei astfel de activitati. Camerele de supraveghere integrate, oferite de Isro Solutions, corespund celor mai inalte criterii de selectii si beneficiaza de experienta in tehnologie a companiei mama din Israel, una dintre cele mai apreciate la nivel mondial.

 

Camera profesionala ascunsa intr-un lantisor ? 1.450 lei

Sistemul de supraveghere este integrat intr-un lantisor cu lungime reglabila, in functie de unghiul de filmare pe care il doriti, iar pandativul poate fi schimbat cu ce model doriti,?pentru a oferi cat mai multa credibilitate.

In ceea ce priveste inregistrarea, camera are o rezolutie video de 640×480 pixeli, dispozitivul de supraveghere putand fi atasat unui DVR.? Unghiul lentilei este de 60 de grade, iar sistemul video este selectabil: NTSC sau PAL. Camera poate fi alimentata direct de la bateria din?pachet si are un consum de aproximativ 190 mA.

 

Cravata cu camera ascunsa ? 995 lei

In partea interioara, cravata are prevazut un cablu pe care il puteti conecta cu usurinta la un dispozitiv de inregistrare video. DVR-ul poate fi ascuns sub sacou, prin prinderea sa de curea sau poate fi introdus in buzunarul din spate de la pantaloni, fara sa iasa in evidenta.

Recomandam un DVR integrat de dimensiuni reduse, pentru mai multa siguranta si un plus de performanta. Ne puteti contacta oricand, iar specialistii nostri va vor oferi toate detaliile necesare.

Dispozitivul are o inaltime de doar 3mm, o latime de 10 cm si o lungime de 115 cm, ceea ce il face foarte usor de folosit si de camuflat. Datorita designului simplu, elegant si sobru, cravata poate fi asortata cu usurinta si nu iese deloc in evidenta.

 

Casti profesionale cu camera video si microfon?? 725 lei

O camera de supraveghere utila, ascunsa in cadrul castilor, atat de bine camuflata incat este foarte dificil de depistat. Jack-ul de 2,5 mm de la capatul cablului este conceput pentru a fi conectat la orice DVR din gama Lawmate.

Atunci cand este utilizat cu produsele din seria?PV500, sistemul de supraveghere audio video poate fi confundat mai degraba cu un MP3 player, decat cu un recorder video digital avansat.

Castile audio-video EP10 au un unghi wide de 67 grade si va permit sa inregistrati audio video chiar daca ati lasat castile pe birou, de exemplu. Rezolutia video este de 640X480 pixelli, senzorul de imagine este CMOS ?, iar calitatea inregistrarii video este HD.