De ce sa ne vizitati la showroom

Cateodata nu este suficient sa privesti o serie de fotografii pentru a decide achizitionarea unui produs. Mai ales daca este vorba despre domeniul in care activam, care presupune comercializarea unor dispozitive ce au caracteristici speciale, cum ar fi: inregistrare audio cu detector de miscare sau camere video integrate in fel si fel de obiecte. Este foarte clar faptul ca aceasta nisa presupune realizarea unor produse cu design simplu, discret, de dimensiuni cat mai mici , cu functionalitati complexe, ce nu pot fi analizate dintr-o imagine simpla. Cateodata sunt greu de observat chiar si atunci cand le ai in fata.

Cu toate ca noi testam inainte de a trimite orice produs si oferim garantie extinsa pentru acesta, suntem dornici sa comunicam intr-un mod cat mai direct cu orice potential cumparator. Astfel, consideram necesara existenta unui showroom, care sa ofere posibilitatea prezentarii tehnologiei de care dispunem. Mai mult, putem sta la o discute mai detaliata, pentru a intelege care va sunt asteptarile si dorintele. Misiunea noastra este de a va ajuta sa alegeti cele mai bune produse, in limita bugetului pe care vi l-ati setat, dar si de a va explica modul de functionare al dispozitivelor pe care le cumparati.

Showroom-ul nostru nu arata ca un magazin clasic. Situat pe strada Ghorghe Bratianu, nr. 44(Sector 1), intr-o casa cu gradina si multe flori, spatiul este ferit de capriciile vremii. Mai exact, vara este racoare(si stim cu totii cum este vara in Bucuresti) si iarna e cald si bine. Avem produse in vitrina si pe pereti, canapele, cafea si, bineinteles, persoane care sa va ofere un sfat. A, si sa nu uitam de John Doe(caci asa l-am botezat), manechinul nostru care va asteapta la intrare si care este dotat cu o serie de dispozitive pentru spionaj.

Asadar, daca doriti sa ne faceti o vizita, aici puteti gasi datele de contact si localizarea exacta, intrati aici!

 

Leave a Reply