PV 200

Design simplu, functii multiple

Inainte de a prezenta un produs, de regula, ne place sa studiem putin evolutia lui de-a lungul istoriei. Suntem inconjurati de obiecte care, la un moment dat, nu au existat, nefiind descoperite sau inventate. Astfel, este interesant de stiut cine a venit cu ideea initiala, cea care, ulterior, a generat un lant intreg de inovatii.

Toata lumea are sau a avut un breloc atasat cheilor, fie ca vorbim despre cheile de la casa sau cele de la masina. Produsul, avand in vedere utilitatea lui, lasa loc imaginatiei, astfel ca acesta exista pe piata intr-o gama foarte variata de forme, culori, chiar functiuni.

Cautand putin pe Internet, sursa inepuizabila de informatii, am gasit cine a fost inventatorul brelocului modern, si anume Frederick J. Loudin, un cantaret in formatia Jubilee Singers, orator, dar si antreprenor, care a patentat aceasta inventie in 9 ianuarie 1840. Din dorinta de a preveni furtul, cu ajutorul brelocului, cheile erau atasate de haine sau introduse in buzunare ascunse. De-a lungul timpului, rolul lor s-a extins si in sfera marketing-ului, devenind un suport util pentru promovarea brand-urilor.

Produsul nostru se numeste PV-RC200 HD si are o functionalitate mai deosebita. Este vorba despre un breloc pentru cheile de la masina. Are un design comun, ceea ce ajuta daca se doreste mentinerea discretiei, dar face mai multe decat lasa sa se vada. Cu ajutorul camerei de 5 MP HD, se pot realiza filmari si fotografii clare, iar microfonul incorporat asigura o inregistrare de calitate. Cardul de memorie stocheaza datele video si audio, putand fi ulterior descarcate pe calculator.

In plus, detine functia webcam. Scotand cardul de memorie, prin conectarea la PC cu ajutorul cablului USB, dispozitivul va fi recunoscut ca fiind camera web, pe care o va instala automat, fara sa fie nevoie de un driver special.

Asadar, in cazul in care aveti nevoie de un produs simplu,discret, cu functii multiple de inregistare, PV-RC 200 HD, este alegerea potrivita.

Daca doriti sa cititi mai multe despre inventatorul brelocului, intrati aici.

Leave a Reply