supraveghere copii

Ingrijorat pentru copilul tau? Poti stii in permanenta unde se afla

Pentru parintii care sunt ingrijorati de siguranta copiilor, sistemele de supraveghere oferite de ISRO Solutions sunt ideale, pentru ca imbina avantajele indiscutabile ale tehnologiei cu accesibilitatea obiectelor foarte apreciate de copii. De la sisteme incluse in ceasuri de mana cu design elegant si pana la sistemele discrete care se pot pune in ghiozdanul copiiilor, parintii au o gama generoasa de articole, la preturi competitive.

Cele mai importante aspecte al sistemelor de supraveghere si al instrumentelor de localizare prin GPS sunt fiabilitatea si discretia. Din acest motiv, ISRO Solutions va propune doua categorii de produse. Pentru parintii care nu doresc ca micutii lor sa stie ca sunt supravegheati, exista categoria de obiecte care pot fi personalizate cu un dispozitiv de urmarire prin GPS.

Spre exemplu, ceasul Ceas de copii cu GPS modelul ISR-C295 este prevazut cu functii extrem de utile, cum ar fi localizarea copilului si afisarea locatiei in timp real pe telefonul parintilor, avertizare in cazul depasirii unui perimetru prestabilit sau in cazul in care minorul incearca sa scoata ceasul de la mana. De asemenea, ceasul are o memorie interna in care pot fi introduse maxim 10 numere de telefon care pot fi apelate, la care se adauga alte trei numere SOS.

In cazul in care copilul are nevoie de ajutor, el poate folosi apelarea rapida a doua numere de telefon prestabilite si poate purta o conversatie bi-directionala cu parintii sai sau cu tutorele insarcina cu siguranta sa. Ceasul are un design modern, elegant, are o culoare pe placul multor copii, un albastru deschis si poate fi cumparat pentru 400 de lei.

Parintii apreciaza cel putin la fel de mult si cea de-a doua categorie, formata din produse care pot fi lasate in geanta pentru gradinita sau in ghiozdan si care informeaza in permanenta adultii responsabili de siguranta minorului unde se afla acesta. Singurul dezavantaj al acestor produse foarte perfomante este ca, daca dizpozitivul nu este ascuns foarte bine, minorul va sti ca are asupra lui un sistem de supraveghere si este foarte posibil sa-l inlature.

Dispozitivele de localizare prin GPS sunt utilizate atat pentru localizarea prin coordonatele GPS, cat si pentru monitorizarea audio in timp real. Aceste sisteme folosesc cartele SIM si, prin simpla apelare, puteti asculta in timp real ce se intampla in jurul celui care are asupra sa dispozitivul. Daca doriti sa aflati locatia, trimiteti un mesaj si veti primi coordonatele tot printr-un sms.

Dispozitivele de localizare prin GPS sunt disponibile la preturi ce variaza intre 270 lei si 1640, diferenta de cost fiind data de peformanta produsului, de capacitatea sa interna si de autonomia bateriei.