man-at-computer

Softurile de calculator necesare pentru protectia datelor

Pentru fiecare proprietar de afacere, siguranta informatiilor reprezinta o prioritate, in special cand vine vorba despre securitatea datelor personale ale clientilor. Orice tip de date cu caracter confidential poate fi accesat, dar este mai vulnerabil in fata amenintarilor venite din interiorul companiei, in contextul in care bazele de date sunt accesibile angajatilor.

Un soft destinat monitorizarii activitatii de pe calculatoare sau laptopuri va protejeaza afacerea si confidentialitatea. Softurile pentru monitorizarea datelor si activitatii de pe calculatoarele ori laptopuri oferite de ISRO Solutions sunt realizate de programatori cu experienta si va ajuta sa stiti in orice moment ce fel de activitate se desfasoara pe sistemele de operare de la birou.

Cu ajutorul acestor softuri veti putea monitoriza orice activitate pe care angajatii companiei dumneavoastra o desfasoara pe calculatoarele de la serviciu si veti afla ce fel de informatii sunt transmise de catre acestia.

In cazul in care informatii confidentiale sunt divulgate de angajatii dumneavoastra unor terte persoane veti sti cu exactitate de pe ce calculator au fost transmise, in ce interval orar si veti putea afla care dintre angajatii dumneavoastra lucra pe acel calculator in momentul respectiv.

De asemenea, veti fi la curent cu siteurile accesate de lucratori si veti putea avea o imaginea de ansamblu asupra numarului de ore pe care acestia le petrec efectiv rezolvand sarcini legate de birou sau probleme personale.

Securitatea datelor continua sa fie un aspect important in activitatea fiecarei afaceri, iar softurile pentru calculator oferite de ISRO sunt destinate monitorizarii datelor si a activitatii de pe calculatoare sau laptop-uri. In acest fel, veti putea fi mereu la curent cu ceea ce se intampla, iar afacerile dumneavoastra vor fi protejate.

Bazele de date se tranzactioneaza pe piata neagra, care se ridica la miliarde de euro, scrie Mediafax.

”Nu se mai practică clonarea de carduri, se fură bazele de date şi se alimentează conturi, apoi banii se retrag sub formă de bitcoin. Acum nu se mai foloseşte metoda clasică, nu îţi mai fură hackerul banii”, precizează Mădălin Dumitru, directorul unei companii specializate in furnizarea de solutii si servicii de prevenire a atacurilor cibernetice.