It is a brand of high trust. Jual beli online aman dan nyaman hanya di Tokopedia. Keduanya pakai sedikit filter supaya mendekati dengan warna yang terlihat sebenarnya. Pewarna rambut Garnier Merah Berry datang dengan kotak yang berisi pewarna rambut, developer, selop tangan plastik, conditioner, dan panduan pewarnaan. I opened my “Soft Black 20” box and immediately pulled out the instructions which came with gloves nestled in them. Dua di kanan, dan dua lagi di kiri. Color Naturals COLOR NATURALS. Setelah 30 menit, aku bilas rambutku sampai bersih. Harus kuakui mewarnai rambut dengan cat rambut merah ini jauh lebih messy dibanding sebelumnya aku mewarnai dengan cat rambut Golden Brown. Saat pertama kali mewarnai rambut dengan Garnier Golden Brown, aku merasa terlalu fokus sama bagian atas. Setelah urusan pembagian rambut selesai, aku langsung mencampurkan produk. Comparing Loreal (majirel, oxidant bundle), Revlon color silk and BBlunt salon secret. Nah kali ini aku pengen review cat rambut terbaru dari Garnier yaitu Garnier Color Naturals Ultra Color. Setelah merata semua bagian rambut diwarnai, aku diamkan cat rambut Garnier Merah Berry ini selama 30 menit. Hexadimethrine Chloride: A preservative, with other benefits too Begitu kering, warna rambut atasku menyala banget sementara batangnya kurang keliatan. Find helpful customer reviews and review ratings for Garnier Nutrisse Nourishing Hair Color Creme, 462 Dark Berry Burgundy (Packaging May Vary) at Amazon.com. AMAZING! Penampakannya seperti gambar di bawah. As per the company’s branding, Garnier Color Naturals not only color your hair but also nourish them as the coloring agent has 3 precious oils – Olive oil, Almond oil and Coconut oil. Also equipped with a pleasant fragrance, rich, non-drop formula is one of the rarest USP that is generally not available with another hair color. Our Garnier Color Naturals Review will cover everything about the product, from a general introduction to its ingredients and proper directions of applying and using the product. Hasilnya warna tetap menyala bahkan di rambut gelap meski tanpa bleaching. Sekarang warnanya lebih keluar, tapi tidak terlalu mencolok juga. 🙂, Somebymi Yuja Niacin Blemish Care Serum Review, Review Somebymi Yuja Niacin Brightening Toner, Keren warnanya. 1.this one felt good while applying (better texture), 2.hair feels soft post coloring, 3.I noticed a longevity of about 3 weeks straight and 4. Promo Diskon 20% Garnier Color Natural Hair Twin Pack - Merah Berry dengan harga Rp79.200 dari toko online Garnier Official, Kota Tangerang Selatan. 7 Best Face Wash for Acne and Pimples in India 2020 [Updated], Top 10 Best Deodorants for Men in India for 2019, 9 Best Fairness Creams for Men in India with Prices, 11 Best Under Eye Creams for Dark Circles in India, 7 Best Lip Balms in India with Price and Benefits, Top 9 Best Hair Wax for Men in India with Price. Sebelum mewarnai rambut, diwanti-wanti banget untuk melakukan tes alergi terhadap produk, terutama jika ini pertama kalinya kalian pakai produk Garnier. The second ratio of olive oil in the conditioner is a real treatment for your hair. Ethanolamine: Used as a fragrance Read honest and unbiased product reviews from our users. Coconut oil and its extract is a major ingredient in all hair care products highly recommended by dermatologist worldwide. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Hi guys,Aku happy banget hari ini karena kemarin baru aja mewarnai rambutku dengan warna yang BEDA dan belum pernah aku coba sebelumnya. Propylene Glycol: Added in Hair dye products so that color sticks to hair The color creme comes in 42 different shades ranging from black to blonde and red. is covered in the later part. Ammonium Thiolactate: Used as a fragrance Being a nourishing crème based hair color and enriched with three precious oils, Olive, Almond, and Coconut. An expert advice is always require, so continue reading Garnier Color Naturals Review to know BluBlunt take on the product and the on hand experience. Water: Regular Water Continue reading Garnier Color Naturals Review to review the Packaging and much awaited BluBlunt take on the product. Jika tidak ada reaksi alergi seperti gatal, panas dan perasaan tidak nyaman lainnya, kalian bisa langsung melanjutkan proses mewarnai. The name says it all, it is the Garnier Color Naturals, a perfect solution to color your hair, added with natural oils blended with modern day technology. Trideceth-2 Carboxamide MEA: A foam booster Yang aku alami semenjak mewarnai rambut dengan Garnier Color Naturals, rambutku jadi keliatan lebih berdimensi. Hydrogen Peroxide: To brighten the hair Beauty Review: Garnier Color Naturals Cream - Light Brown 5:05 AM. I even feel like the color … Kalau rambut kalian tebal, sebaiknya dibagi menjadi beberapa bagian sehingga pewarna rambut bisa diaplikasikan dengan lebih merata. Copyright © 2020 | WordPress Theme by MH Themes, review garnier color naturals merah berry. Resorcinol: A type of dye Aku siap mewarnai rambutku. Warna merahnya ga terlalu mencolok sesuai dengan ekspektasiku. Sekarang aku pastikan semuanya mendapat treatment yang sama. Seneng banget memang pakai Garnier karena rambut gak kering, gak kaku, malah langsung lemes dan halus sehabis diwarnai. BluBlunt followed all the instructions in the manual and did the same as it was mentioned in it. Setelah aku research dan baca-baca, aku putuskan untuk pakai Garnier Ultra Color Golden Brown. Check out Garnier Color Naturals Creme Hair Color reviews, colors, price, benefits, how to use, side effects, rating & more information here and buy online. Dilengkapi dengan Colorboost Formula dan 3 Natural Oils, warna menyala bahkan di … Dari pangkal sampai ujung rambut. Tetrasodium Pyrophosphate: Used as a buffering agent Garnier Color Naturals. Menurutku pribadi, aku lebih suka dengan warna rambutku dengan Garnier Merah Berry sekarang dibanding warna rambutku sebelumnya dengan Garnier Golden Brown. Carbomer: Typically a wax Sebelum memutuskan untuk membeli produk ini, aku searching searching dulu di google. Jangan terkejut ya, air bilasannya MERAH BANGET, kaya darah huhuhu. Let it dry for 30 minutes and then rinse off and wash hair properly. May 11, 2020 ari@lifegoeson360.online Beauty and Health, Others, Product Reviews 2. Garnier today is a worldwide known company, delivering cosmetics products and general care products. Garnier Color Natural, Red Berry & Red Burgundy - Duration: 9:13. Garnier is better in 4 departments. The oils help the hair in terms of both health and appearance, building healthier, stronger hair. Aku dan suamiku bener-bener SUKA dengan warna rambutku sekarang! GARNIER COLOR NATURALS ULTRA COLOR. Warnanya bakal bikin tampilan keseluruhan kamu lebih terlihat hidup. Deceth-3: Used in the formulation of such hair dye Cetearyl Alcohol: Known to soften the skin and hair Is Shade 60 (Acorn) right for you? With easy to use and apply procedure, Garnier color naturals has made it pretty easy and convenient for the general public to color their hair comfortably without going to a salon and paying a real hefty amount. Sebab aku pakai Cranberry Red ternyata merah banget. Setelahnya, aku bagi rambutku menjadi 4 bagian. Kebetulan Marcio mendukung juga, supaya aku gak bosen dengan warna rambutku. Promo Diskon 40% Garnier Color Natural Hair Color + Sachet (2) - Merah Berry dengan harga Rp45.900 dari toko online Garnier Official, Kota Tangerang Selatan. Garnier Nutrisse Permanent Creme Hair Color: rated 4 out of 5 on MakeupAlley. Such packaging is an inspiration for its competitors and must be encourage. Oleth-30: Cleanse the skin and hair Quantity: Available in 70ml + 40g packing. Yes! Phosphoric Acid: A fragrance When it comes to packaging, Garnier color naturals no doubt takes away the share. Ceteareth-25: A coloring agent Kedua, karena niatku cuma retouch aja, sebelumnya warna rambutku coklat (gak hitam seperti warna asli). From the general introduction of the product to its ingredients, proper directions of using the product, packaging, benefits and a lot more, continue reading to explore all these at one place. Aku mulai dari pinggir-pinggir rambut untuk memastikan seluruh anak-anak rambut di sekeliling pinggiran rambut terkena pewarna dengan merata. Coba Garnier Color Naturals Ultra Color: Cranberry Red, Plum Red, … It came out a gorgeous violet red tinted berry color but sadly it … Ultra Color 7.65 Raspberry Red. Pentasodium Pentetate: To combine all the chemicals Kuncinya warnai rambut pakai Garnier Color Naturals Ultra Color dengan formula Color Boost. Cari produk Pewarna Rambut lainnya di Tokopedia. All the ingredients, directions for use, about the product are clearly mention on the packaging of the product. Setelah pakai kondisioner, rambutku langsung halus! Sekitar 3 bulan yang lalu, aku coba mewarnai rambut sendiri di rumah dengan Garnier Ultra Color Golden Brown. Garnier Nutrisse shade 462, “Dark Berry Burgundy” is a part of our Very Berry collection, specially formulated with cool tones for a vivid, reddish-burgundy color. Dark Berry Burgundy provides 100% gray coverage and is best for anyone with natural hair between Light Brown and Black. Cetearyl Alcohol: A protecting agent to hair As discussed already, there are several color shades by Garnier, let us review the most commonly available and the most used by the audience. Tapi akhirnya aku mendapatkan jawabannya ketika aku mencoba Garnier Color Naturals Ultra Color. Find helpful customer reviews and review ratings for Garnier Color Sensation Hair Color Cream, 3.26 Berry Picking (Deep Burgundy) 3 Count (Packaging May Vary) at Amazon.com. Bulan lalu, aku mendapat paket dari GARNIER berupa 5 macam warna Garnier Color Naturals Cream dan handuk kecil berwarna hijau. Fragrance. Kalau punya shower cap, bisa pakai shower cap, tapi aku pakai plastik belanja aja, karena kasian shower capku kena cat rambut HAHA. Find helpful customer reviews and review ratings for Garnier Color Naturals Men, Natural Black, 30ml+30gm at Amazon.com. Caranya, oleskan pewarna rambut di belakang telinga dan tunggu sampai 48 jam. Silica Dimethyl Silylate: To give natural shine to hair This is a review for Garnier Nutrisse for Light Ash Brown. In this video I am dying my hair with the Garnier NOURISHING COLOR CREME 462 - DARK BERRY BURGUNDY. By the way, warnanya mencolok banget nggak sih Garnier 6.64 ini, Sis? developer milk, hair colorant, conditioner sachet and the gloves. Continue reading Garnier Color Naturals Review the ingredients and composition of the color in common-man language. Olive Fruit Oil: Olive oil Selanjutnya pelan-pelan aku warnai satu demi satu bagian rambut. Garnier Color Styler Review 18 Followers, 20 Following, 14 Posts. (F.I.L C29328/1): A fragrance agent, Water: Regular water Available in different colors, Natural Black; Darkest Brown; Burgundy; Brown; Light Brown, with different shades, shows the variations and options the company is giving to its customers. Dari review yang aku baca, warna Garnier bisa langsung keliatan di rambut hitam tanpa dibleaching. Garnier Color Naturals is a permanent colour cream enriched with Olive oil, that nourishes the hair as it colours. For our readers, let us just recap the journey so far. Menurutku malah lebih mencolok raspberry red, dan aku sukaaa hehee. Awalnya warnanya merah muda, tapi lama-lama jadi semakin merah menyala. WOW! Mengandung 3 natural oil yang merawat rambut sehingga tidak rusak. Tersedia 5 warna yang lebih bold dan menyala bahkan di rambut berwarna gelap. Garnier Olia Hair Color utilizes groundbreaking, patented technology that delivers lasting color to the hair through an oil carrier instead of through ammonia, which causes hair damage and is generally unhealthy to inhale. Ohya, aku juga bungkus rambutku dengan plastik. Let us review the ingredients in Hair Colorant and Developer Milk. The hair color product from Garnier is one of the finest available on the market today. Kuputuskan untuk mewarnai rambutku dengan Garnier Color Naturals Creme Riche Merah Berry 6.64. Garnier Color Naturals adalah produk pewarna rambut yang mengedepankan penggunaan cat rambut berwarna natural. Dimethicone: Has a variety of functions There was not a single gray hair left, hair was just perfect ready to face the world and accept the appreciation from everyone. Read honest and unbiased product reviews from our users. Your hair is deeply nourished, your colour is richer, more uniform and shinier . Warnanya juga sangat vibrant. Lauric Acid: Essential Oil It is an excellent product but the color is not what I had expected. Ascorbic Acid: Also known as Vitamin C, used in the formulation Aku tidak lupa mengoleskan vaseline petroleum jelly di kulit dekat rambut supaya nanti saat mewarnai rambutku, bagian kulit yang terkena pewarna rambut bisa lebih mudah dibersihkan. Jual beli online aman dan nyaman hanya di Tokopedia. Wear the gloves and mix the developer and colorant in a non-metallic bowl as per the ratio mentioned on the pack. ... Bikin Warna Coffee Ash Brown Pake NYU Blue Black Honest Review - Duration: 7:49. Glycol Distearate: A thickening agent Sodium Stannate: Encourages change in hair color Available in several, hair colors options added with minerals and oils is the USP of this hair-coloring agent. Akhirnya kuputuskan mewarnai dengan warna merah! 2,4-Diaminophenoxyethanol HCl: Used in the formulation Read honest and unbiased product reviews from our users. Garnier Color Naturals Creme Riche Nourishing Permanent Hair Color is a semi-permanent hair color formula. The pack also keeps safe all the contents i.e. Review Pewarna Rambut Garnier Color Naturals Creme Riche Merah Berry 6.64 May 11, 2020 ari@lifegoeson360.online Beauty and Health , Others , Product Reviews 2 Hi guys, On peeling of the first layer, everything was well packed inside the case, conditioner, developer milk, hair colorant, instruction manual. The material of the cardboard is also fine with the interactive use of graphics and indicators. Sangat disarankan untuk tidak melewati tes alergi ini, karena berbahaya sekali kalau ternyata kalian alergi pewarna wambutnya saat proses pewarnaan sudah dilakukan. Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment. On our take of Garnier Color Naturals Review, you will get to review your favorite hair color from Garnier, to its core. See posts and reviews from Debby (@moonchild_dby) Aku suka banget dan banyak yang bilang kulitku keliatan bersinar dengan warna rambutku ini. Persyaratan Terbang ke Bali di Masa Pandemi: Siapin Apa Aja? It is available in eight rich, vibrant shades long lasting color and gives 100% gray coverage. Pengalaman Menerima Pembayaran Google Adsense Langsung melalui Bank BCA, Persyaratan Membuat Surat Keterangan Tempat Tinggal (SKTT) Orang Asing di Jakarta. Garnier is everybody’s favorite choice, easy availability of the products in the market, reasonable price, effective results and personalized reach to the customers are some of its advantages against their competitors. Natural Black, Burgundy is a couple of options in different shades are available for a male audience again with promising results equipped with naturals minerals and oils. : - Garnier hair color has the ability to change your whole appearance while only using natural ingredients.Providing an easy to use color that not only provides your hair with enriching vitamins, but also as well as vibrant color that can complement your hair. Even though it has 3 precious oil, there are some side effects associated with using the product, however, they solely depend on person to person and their compatibility of using such hair colors. Baru, Garnier Ultra Color! Sementara sebelumnya dengan Garnier Golden Brown, warnanya menurutku masih terlalu kalem hehe. Bosan! Produk ini dilengkapi dengan ultraboost formula sehingga warnanya dapat terlihat lebih nyata bahkan di rambut gelap. It has a wide market reach along with a sustained market share and global presence. Our Garnier Color Naturals Review will cover everything about the product, from a general introduction to its ingredients and proper directions of applying and using the product. 36.700. Meskipun produk Garnier Color Naturals ditujukan khususnya bagi kamu yang sudah memiliki uban, namun kamu yang tak beruban pun bisa memakainya, kok. All the three oils and are very useful for the general care of hair and their well-being. Tanpa reaksi ammonia, dengan wangi yang lembut. Aku pun langsung memulai pewarnaan rambut. It excels in general skin care and cosmetics products such as face wash, shampoo, and hair color. Karena sebelumnya aku sudah pernah beli produk ini, aku cukup familiar dengan isi di dalam kotak cat rambut Garnier ini. We covered the packaging of the product and its inner contents too. Keren banget! This shade will allow your natural tones to show and will provide 100% gray coverage. BluBlunt left the paste for 30 minutes and then rinse and washed it with the conditioner. Garnier Color Naturals Crème Riche 6.64 - Merah Berry Garnier RM19.90 MYR Garnier Color Naturals memberikan warna yang intens dengan Color Lock Technology dan formulanya diperkaya dengan Minyak Zaitun, Minyak Badam dan Minyak Avokado yang menjaga ketahanan warna dan membuatkan rambut terawat selama 8 minggu: Laureth-12: Used in the formulation Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment. Aku beli Garnier Merah Berry ini di toko resmi Garnier yang ada di Shopee. Aku tuang pewarna dan developer ke dalam mangkok dan kuaduk sampai tercampur rata. BluBlunt highly recommends Garnier Color Naturals to its audience. Glycerin (F.I.L. All these contents are well pack with optimum use of quality which leads to zero damage during the delivery of the product. Makan Jelah 7,629 views. Pewarna rambut dalam bentuk krim yang mudah meresap ini memudahkan Anda mendapatkan rambut dengan warna merah berry alami dalam seketika. Makanya aku tuh banyak mau nih soal rambut, pengen warna merah tapi ga pengen menentang aturan kantor juga. Divide your hair into sections, start from the root of the hair and then firmly on the tips. Mungkin karena warnanya natural dan cocok untuk rambut orang asia. I began mixing the 3 components that were clearly labeled in the Garnier Nutrisse Nourishing Color Creme with an A, B, and C. The bottle labeled with an “A” is the developer. Tapi jika di bawah cahaya, kelihatan rambutku diwarnai! Your email address will not be published. The product was easily available in the market, It was a bit bulky in both in size and weight, but it does not actually matter as it has something very wonderful inside. Bagusnya cat rambut ini, di dalam ruangan, rambutku kelihatannya hitam, bahkan lebih hitam daripada saat rambutku diwarnai dengan Garnier Golden Brown. C13169/25): To smoothen the process. Home > Hair Color > The Hair Color Brands > The Hair Color Products > Color Naturals > 3 61 - BERRY RED. Tapi ini kan selera orang, pendapatku pribadi, aku suka banget Garnier Merah Berry ini! Setelah kering, aku lihat hasilnya. In our Garnier Color Naturals Review, we have covered the maximum about the product, from top to bottom. Selanjutnya, aku siapkan beberapa alat yang aku butuhkan yaitu mangkok atau wadah untuk cat rambut, sisir, dan vaselin untuk kuoleskan di bagian kulit dekat rambut, sehingga nanti lebih mudah membersihkan kalau ada cat rambut yang menempel di kulit. When it comes to coconut oil, it is another ancient oil used for 100% repairing and protection of hair. Ammonium Hydroxide: Used as a pH balancer m-Aminophenol: Another agent used in the formulation Karena aku udah jatuh cinta banget dengan pewarna rambut Garnier, kali ini aku masih setia pakai produknya. Selamat mencoba dan semoga cocok di rambut kalian ya! Pakai L’Oreal Paris Pure Clay Mask Illuminating, Cerahnya Nyata! p-Phenylenediamine: A prominent ingredient in hair dye In this way, you would be covering the maximum gray. Mungkin lbh cocok kalau buat temen2 yg kepribadiannya outstanding, hehehe😄, Aku sekarang pake yang Raspberry Red say, bisa dibaca reviewnya juga di sini. Di bawah fotoku pakai Garnier Golden Brown (kiri) dan sekarang pakai Garnier Merah Berry (kanan). Rambut terawat, warna lebih indah. Directions to use, packaging, etc. Rich long lasting color covering 100% of gray hair is another feature that one might not get with any other random hair color. What BluBlunt then felt was amazing, pure black, shiny, silky and smooth hair. Garnier was acquired by L’Oréal, in the 1970’s after struggling with severe market conditions and rapid declining of sales, L’Oréal came to its rescue and acquired the company. Hello, hair goals! Setelah di diskon sana-sini, aku dapet produk ini dengan harga Rp. Rasanya pengen mencoba sesuatu yang baru. Pertama, karena rambutku tipis jadi gak perlu banyak-banyak. Hanya saja, kali ini aku mau coba warna lain. Overall, when it comes to the benefits of using Garnier Hair Care products, it has three important or as the company says 3 precious oils which along with coloring the hair gives overall nourishment and discourages any side effects associated with using the product. As discussed above, the packaging also makes itself clear to first time users, safety instructions; match your hair tone, general instructions, ingredients and everything else. Judge by yourself if it is worth it! All the options and variations and are for women, but they do have separate options for all men out there. Oke, segitu dulu reviewku pakai pewarna rambut Garnier Color Naturals Creme Riche Merah Berry 6.64. N, N-Bis(2-Hydroxyethyl)-p-Phenylenediamine Sulfate: A color enhancer Garnier Nutrisse delivers rich, long-lasting color with 100% gray coverage. As per the instructions on the pack, use must do a skin allergy test 48hours prior to applying on your hair. Color Naturals COLOR NATURALS. ... Tentang wanita yang bingung dengan ubannya dan teman wanita itu menyarankan untuk menggunakan produk dari Garnier Color Naturals Cream. Scarlett Whitening Bikin Kulit Cerah dan Wanginya Bikin Betah! In two words, not ash. Begitu keluar ruangan, warnanya langsung keliatan dan kalau di bawah sinar matahari, warnanya LEBIH KELUAR LAGI. Garnier Color Naturals - Ultra Color adalah inovasi pewarna rambut terbaru dari Garnier. Cari produk Pewarna Rambut lainnya di Tokopedia. Warna Garnier Merah Berry ini masuk banget ke rambutku. Untuk pewarnaan kali ini, aku cukup pakai 1 kotak Garnier saja. The name says it all, it is the Garnier Color Naturals, a perfect solution to color your hair, added with natural oils blended with modern day technology. Karena rambutku tipis banget, membagi menjadi 4 bagian saja sudah cukup. Cl 77891: A coloring agent Garnier Color Naturals - Ultra Color terdiri dari 5 warna yaitu 3.1 Midnight Blue, 6.26 Plum Red, 6.62 Cranberry Red, 7.3 Golden Brown, dan 7.65 Raspberry Red. Pentasodium Pentetate: A binding agent Jadi selama pandemi ini, aku bener-bener dibuat mati gaya di rumah.