0727 799 155Primavara soseste cu produse noi, menite sa va ajute in viata de zi cu zi sau in momente in care aveti o problema pe care doriti sa o rezolvati cat mai repede.

Fie ca vorbim despre protectia familiei, a copiilor in special, fie ca vorbim despre siguranta afacerii dumneavoastra, dispozitivele noastre sunt menite sa va ajute.

Astfel, va invitam sa studiati noile produse. Daca ne vizitati la showroom-ul din Bucuresti, va vom face o demonstratie a modului in care functioneaza, iar daca faceti o comanda online si aveti o serie de intrebari legate de produs, nu ezitati sa ne sunati sau sa ne trimiteti un email. 

 

Cheie Mercedes cu camera ascunsa ISR – C70

Baterie portabila cu reportofon ISR – R220

Intrerupator cu camera ascunsa ISR-C265

Bec cu camera ascunsa si detectie la miscare ISR – C260

USB Stick cu camera ascunsa si Infrarosu ISR-C257

Detector de fum cu camera ascunsa ISR - C255

Baterie portabila cu camera ascunsa ISR-C246

Dispozitiv monitorizare GPS, Trackimo ISR-T38

 

A trecut si luna martie si, astfel, am extras castigatorul ceasului cu camera video ascunsa, ce are denumirea pe site:

 

Ceas digital cu camera ascunsa HD ISR-C115


Am anuntat castigatorul si acum dispozitivul asteapta in showroom-ul nostru, pentru a fi ridicat.


 
 
 
 
 

Fiti clientul nostru in luna martie si puteti castiga, prin targere la sorti, un CEAS DIGITAL CU CAMERA ASCUNSA.
 
 
De ce oferim acest premiu? Pentru ca dorim sa le multumim celor care au ales sa rezolve o problema importanta din viata lor, folosindu-se de produsele noastre. In fond, suntem constienti ca domeniul in care activam presupune confruntarea cu  situatii  delicate, ne intalnim cu  oameni care si-au pierdut increderea in cineva, care doresc sa ia atitudine cand este vorba despre siguranta lor si a celor dragi. Desigur, noi nu dorim sa ne implicam in viata personala a clientilor nostri, dar dorim sa realizam un gest simbolic de multumire.
 

DATE DESPRE CAMPANIE

Campania se adreseaza tuturor clientilor nostri din luna martie, fie ca este vorba despre cei care ne viziteaza la showroom, fie cei care comanda online.

Astfel, toti cei care cumpara de la noi, in perioada 1 – 31 martie 2014, vor avea ocazia de a participa la extragere. Castigatorul va fi ales aleator, printr-un program automat, pe data de 2 aprilie si va fi contactat ulterior.

PASTRAM DISCRETIA

Din motive de securitate a datelor si a identitatii clientilor nostri, numele castigatorului nu va fi publicat pe site sau pe alte platforme de social media. Interesul nostru este de a interactiona cat mai mult cu clientii nostri si de a rasplati faptul ca au ales ISRO Solutions.

Pentru inscriere la aceasta extragere, la pagina de comanda(dupa ce v-ati logat pe site-ul nostru), dupa ce ati bifat ca sunteti de acord cu termenii si conditiile noastre, mai jos, veti vedea o casuta de text. Va rugam sa mentionati ca doriti sa participati la extragere si, mai mult, mentionati modalitatea prin care doriti sa fiti anuntat in cazul in care ati iesit castigator: prin email sau telefon.

PREMIUL

Dispozitivul ales ca premiu in luna martie este Ceasul multifunctional cu camera ascunsa.

Denumire completa pe site: Ceas digital cu camera ascunsa HD ISR-C115

Pret dispozitiv: 395 lei.

Arata si functioneaza ca un ceas de birou digital, dar inregistreaza audio video și fotografiaza. Functia de detectie la miscare va ajuta la economisirea bateriei si a memoriei. Acest dispozitiv se utilizeaza impreuna cu un card microSD de pana la 32 GB, iar datele se descarca pe calculatorul dumneavoastra. Mai multe detalii, veti gasi aici, pe pagina produsului.

LIVRARE GRATUITA A PRODUSULUI, GARANTIE 1 AN

Pentru ca avem clienti din toata tara, stim ca este dificila ridicarea produsului de la sediul nostru. Prin urmare, daca sunteti castigator, va vom cere si o adresa de livrare. Evident, livrarea este gratuita(pe teritoriul Romaniei)!

Si, pentru ca acest dispozitiv nu are un alt regim special decat acela ca a fost castigat prin tragere la sorti, acesta a fost testat pentru a ne asigura ca functioneaza corespunzator si, ca pentru orice alt produs, va oferim garantie de 1 an de zile.

Succes!

 

In perioada 26-29 septembrie 2013, ISRO Solutions a participat la Expozitia Internationala pentru Echipament Militar, EXPOMIL, Editia a VIII-a, ce a avut loc la Pavilionului Central de la Romexpo.

Pentru poze si mai multe detalii, vizitati pagina noastra de Facebook.


Compania mama din Israel furnizeaza dispozitive spy serialului TV american "Homeland" castigatorul "Golden Globe Award for Best Television Series – Drama"

 

 


In perioada 25-27 octombrie 2012, ISRO Solutions a participat la  Expozitie Internationala Dedicata Sistemelor si Serviciilor de Securitate in Pavilionul Central ROMEXPO din Bucuresti.


 

In perioada 9-10 decembrie 2011, ISRO Solutions a participat la Conferinta nationala a detectivilor. 

 

 


Solutii personalizate